zaterdag 31 oktober 2015

Starlight limited edition-kerstcollecte by OPI

Kerst is een hele kleurrijke, feestelijke en als het aan mij ligt: een gezellige dag! Het duurt gelukkig nog wel eventjes totdat de kerstman en Rudolph het rendier gearriveerd zijn in Europa, dus hebben we genoeg tijd om de kerst in huis te halen. Speciaal voor Christmas heeft OPI haar Starlight limited edition lijn ontworpen. Ik mag jullie een sneak peak geven over de betoverende lakjes...

woensdag 28 oktober 2015

Last minute Halloween inspiration

Deze zaterdag is het alweer Halloween! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nooit heb gevierd maar het lijkt mij stiekem wel erg leuk om een keer mee te maken. Op dit moment staat Pinterest vol met spooky things en omdat ik natuurlijk ook niet achter kan blijven heb ik leuke Halloween stuff voor je op een rijtje gezet.
Trick or treat!

maandag 26 oktober 2015

2 jaar Vanilles/ update

Hehe, dat is een poosje geleden! Ik vind het zo gaaf om eindelijk weer lekker mijn tijd te besteden aan het gene wat ik het liefst doe. Ik ben weer terug van weggeweest. Vandaag heb ik een artikel voor je klaar staan dat even lekker persoonlijk is. Pak je kopje warme choco er maar bij, ik vertel over mijn blog birthday faal, mijn vakantie, eerste artikel op Vanilles en mijn blogschema planning.

zaterdag 24 oktober 2015

Outfit of the day

Ja! Ik heb na tien weken hard werken op school en eindopdrachten uitgevoerd, nu ook eindelijk herfstvakantie. Deze herfstvakantie heb ik iets anders ingepland dan normaal want ik ga namelijk naar Portugal! In het mooie zonnige land is de temperatuur gelukkig anders dan in het koude Nederland dus heb ik een outfit voor je klaar staan die ik zeker ga dragen in Portugal. Ga je ook op vakantie en heb je inspiratie nodig? Today tips & tricks.

zaterdag 10 oktober 2015

Favorieten van de maand september

Wow, wat vloog de maand september toch snel voorbij! Het was een drukke maand, met allerlei leuke dingen op mijn agenda. Zo ging ik dagjes uit, sprak ik af met vriendinnen en heb ik vorige maand ook nieuwe producten getest. Sommige producten en items heb ik zelfs (her) ontdekt! Kijk je mee naar mijn favorieten lijstje van de maand september?

woensdag 7 oktober 2015

Nieuwe trends


Het is zover: de herfst is nu eindelijk begonnen! We kunnen onze topjes, maxi skirts en korte broeken weer netjes opbergen achterin de kast. Een nieuw seizoen betekent niet alleen maar een stukje dichterbij 2016, maar ook hele nieuwe trends! En ik kan je zeggen, de collectie van herfst/winter dit jaar en volgend jaar is een vlotte, totaal verschillende collectie. Ik heb een paar hele toffe items gevonden die ik graag even deel!

zaterdag 3 oktober 2015

Indian Summer Memories

Hi ladies, Genieten jullie nog een beetje van de Indian summer (nazomer) Ik heb laat vakantie gehad, waardoor ik er erg van heb kunnen genieten! We zijn naar Frankrijk geweest en hadden een heerlijk huisje op een park met (zó fijn) een eigen privé zwembad erbij!