zondag 18 mei 2014

Ooh la la




Het is leuk als dan eindelijk dat ene lang verwachte pakketje dan eindelijk wordt gebracht. Met crossende banden geeft de postbode het af en tada, daar is dan het bestelde item!
Ooh la la heeft sieraden, hebbedingetjes en heel veel keuze uit een groot assortiment. Vandaag nemen we een kijkje in de low budget webshop van Ooh la la!



Misschien ken je ze al, de knuckle ringen! Je draagt deze ringen op de hoogte van je knokkels en dit is een trend waar veel sterren mee lopen. Ik ken deze trend eigenlijk van Rihanna, ze heeft de leukste combinaties gemaakt en wat leuk is, Ooh la la heeft de knuckle ringen ook in haar collectie! Als je deze trend wilt proberen kan je het best gaan voor deze mooie, budget knuckle ringen. Die je hier kan bestellen.


Behalve sieraden verkoopt Oh la la ook nog eens i phone hoesjes. Dit setje met lieve, zachte kleurtjes kosten samen maar 5,50! Als ik een iphone had, had ik ze direct al besteld! Wil jij ze bestellen? Dat kan je hier doen!


Ook dit leuke mint groene horloge verkopen ze in de ooh la la webshop ! Ik ben echt dol op horloges, en heb mijn Esprit horloge dan ook elke dag om. Deze leuke mint groene variant, met gouden details is maar €12,50 ! Lekker budget dus. Dit leuke horloge maakt je basic outfit helemaal af ! Je kan deze hier bestellen. 



Je ziet ze al bij verschillende bloggers, de kleine kettinkjes ! Diana van D is for Dazzle draagt veel crop tops met een hoge hals en hangt dan een leuk klein kettinkje om haar hals. Zo leuk ! Net als dit kleine ankertje, super leuk bij een top met een hoge hals !  Dit leuke ankertje kun je hier bestellen. Op de website zijn ook nog andere kleine kettinkjes te vinden met hartjes, strikjes of met een peace teken. Echt tof !

Dit waren dan even 4 leuke artikelen uit de webshop van Ooh la la. Het is echt zo'n leuke webshop ! De sieraden zijn erg goedkoop, en je krijgt vanaf €10 een leuk cadeautje bij je bestelling ! We gaan er sowieso nog wat bestellen ! Vooral een leuk klein kettinkje of een iphone hoesje. En, gaan jullie nog wat leuks bij Ooh la la bestellen ?


Door: Lisa en Daniëlle

11 opmerkingen: